השקשוקה היוונית שלי

שקשוקת קישואים, פטה , עגבניות וטימין

shakshukazuccini

שקשוקה קצת שונה בהשראה יוונית , קלילה יותר משקשוקת העגבניות הקלאסית ועושה כבוד לקישואים

מצרכים ל-2 מנות או לאחד רעב :

1 בצל לבן גדול פרוס לרצועות
1 קישוא
צרור פטרוזיליה קטן
צרור כוסברה קטן
1 פלפל חריף ירוק
1 עגבניה מגורדת
1 קוביית פטה קטנה
2 ביצים
אורגנו וטימין יבש
מלח, פלפל

הכנה :

חותכים את הקישוא למקלות מורחים במעט שמן זית , מתבלים במלח גס, פלפל שחור גרוס , טימין ואורגנו וצורבים על מחבת פסים .
במחבת נפרדת  מטגנים קלות את רצועות הבצל במעט שמן זית עד שמתרככות . מוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה ומערבבים . מסדרים מעל את הקישואים הצרובים , טבעות פלפל חריף ושוברים מעל את הביצים . לקראת הסוף מפוררים גבינה בולגרית . מוסיפים את העגבניה המגוררת , מפזרים אורגנו וטימין . מזלפים מעט שמן זית על הכל ומגישים .

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s